nl
fr

Alle dagen een beetje Viasano

Dat is één van de stappen dat voorgesteld werd aan de werknemers van het bedrijf Ferrero in het kader van de CSR-maand (Corporate Social Responsability ) die in mei georganiseerd wordt. Doelstelling: de werknemers beter informeren en sensibiliseren door middel van concrete workshops over alle engagementen die het bedrijf heeft: verkleinen van milieu-impact, recyclage, vrijwilligerswerk of de promotie van een gezonde levensstijl via het Viasano-programma – en dat al sinds 2007. Die steun wordt omkaderd door een ethisch handvest zodat het programma niet aan een commerciële activiteit gekoppeld kan worden.
De CSR-maand is de gelegenheid voor Viasano om zichzelf in de kijker te plaatsen en de werknemers aan te zetten om ambassadeur te worden van het programma in hun eigen stad of gemeente. En het is het uitgelezen moment om de tips en tricks van Viasano om beter te eten en meer te bewegen in hun dagelijks leven te integreren.
Op het programma staat de organisatie van Viasano en de bestaande campagnes ter promotie van een gezonde voeding en dagelijks lichaamsbeweging, het ter beschikking stellen van de relevante brochures, een ontbijt met volkoren brood en –granen, en een conferentie/debat met een voedingsexpert waarin feiten en fabels over voeding op tafel gelegd zullen worden.

3489.17-A1-poster-CSR-month-v11_def