nl
fr

Slim(mer) eten, da’s voor elk budget!

“Groenten en fruit zijn duur! Evenwichtig eten is niet mogelijk als je op je uitgaven let!” Men gelooft vaak – ten onrechte – dat het onmogelijk is om gezond te eten voor weinig geld. Er zijn thans oplossingen genoeg om lekker en evenwichtig te eten zonder te diep in je zakken te moeten tasten. Viasano helpt gezinnen om evenwichtige maaltijden te bereiden, de hele dag door. 

Problematiek:

Voeding is de tweede grootste uitgave in het gezinsbudget, na de woning. En dat budget kan best geoptimaliseerd worden door betere keuzes te maken. Zo is minder vlees eten niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor onze portefeuille. Zelfgemaakte maaltijden zijn ook altijd goedkoper dan kant-en-klaar. En water, de enige echte onmisbare drank, is bijna gratis van de kraan. 

De Viasano-oplossing:

Goed eten voor een klein prijsje is mogelijk mits je enkele basisregels in het achterhoofd houdt, een minimum aan organisatie voorziet en tijd achter het fornuis doorbrengt. Viasano brengt in haar campagne tal van tips om het weekmenu in te plannen, slimme keuzes te maken bij de aankopen voor overheerlijke gerechten. 

Tools:

  • Affiche
  • Brochure
  • Overzichtstabel met eiwitbronnen
  • Onderlegger met een voorbeeldweekmenu en boodschappenlijstje
  • 4 recepten met de favoriete gerechten van de Belgen, overgoten met een Viasano-sausje
  • 20 slimme recepten: met eieren, gevogelte, peulvruchten, voor de soep en het dessert

Sans titre

Download hier de onderlegger ter inspiratie!