nl
fr

Huldenberg naar Expo Milaan

Huldenberg maakt sinds 2009 deel uit van het Viasano programma, en werd door Ferrero, partner van het programma, uitgenodigd om het Kinder+Sport paviljoen en Expo Milaan te ontdekken. De bedoeling was om via het Kinder+Sport project van Ferrero een actieve levensstijl te promoten.                                                            Het werd een onvergetelijke ervaring voor de Huldenbergse kinderen! 

Op maandag 5 oktober trokken 20 voetballertjes uit Huldenberg naar Milaan in het gezelschap van zwemster Brigitte Becue (vijfvoudig Europees kampioen en vier deelnames aan de Olympische Spelen). Ze bezochten er de Expo, en het Kinder+Sport Paviljoen en speelden een vriendschappelijke match tegen hun Italiaanse leeftijdsgenootjes. Twee dagen om nooit meer te vergeten!

Huldenberg_Expo 3  Huldenberg_Expo 1

Kinder+Sport is een wereldwijd actieprogramma, opgericht door de Ferrero Groep om fysieke activiteit bij jonge generaties te bevorderen en hun zin te geven om meer te bewegen. Het programma is aanwezig op Expo Milaan met een paviljoen van 3.600m2, waar kinderen en gezinnen actief kunnen deelnemen aan het Joy-of-Moving project. Gedurende de zes maanden van de Expo werden er tal van activiteiten georganiseerd, waaronder vriendschappelijke wedstrijden tussen Italiaanse kinderen en kinderen uit andere landen, om op die manier de universele boodschap rond plezier om te bewegen, uit te dragen.

Huldenberg_Expo 2