nl
fr

10 JAAR VIASANO RECEPTEN

Ter gelegenheid van de 10de verjaardag van Viasano in Moeskroen, heeft het Huis van de Volksgezondheid een receptenboek samengesteld waarin alle recepten instaan die de afgelopen 10 jaar zijn gemaakt voor de Viasano campagnes. Dit boekje dat 100-pagina’s telt bevat 71 recepten met foto’s gesorteerd op maaltijd: : « Petits déjeuners sains / Gezond ontbijt» – « Apéros rigolos / Leuke aperitiefhapjes » -«Potages variés/Diverse soepen » – « Garnitures tartines de tous les pays/ Broodbeleg van alle landen » – « Plats variés Gevarieerde gerechten » en «Desserts et collations colorés /Dessert en kleurrijke hapjes ». Gemaakt in samenwerking met diëtisten, zijn deze recepten evenwichtig, lekker, eenvoudig te maken en goedkoop.
VIASANO affiches en hulpmiddelen werden in het boekje vermeld en ook enkele mededelingen in verband met een evenwichtig en gezinsvriendelijk dieet. 1000 boekjes zijn gedrukt en zullen ter gelegenheid van VIASANO activiteiten aan de bevolking van Moeskroen worden aangeboden. Tijdens VIASANO week in september, werd de bevolking uitgenodigd om een exemplaar op te halen aan het administratief centrum: 350 exemplaren werden uitgedeeld.
Klik hier om het boekje te raadplegen.
Viasano biedt een receptenboek aan de eerste 50 aanvragers. Om een brochure per post te ontvangen, stuur dan uw naam en adres per email naar info@viasano.be.